KRAFT 4 Seasons Elastic – O vopsea pentru orice anotimp!

Cu un nume inspirat de cele patru anotimpuri si creata din nevoia de protectie maxima si rezistenta pe tot parcursul anului, pentru toate conditiile atmosferice, KRAFT 4 Seasons Elastic este o vopsea ELASTOMERICA hidroizolanta pentru pereti exteriori, ce asigura protectie impotriva aparitiei micilor crapaturi sau fisuri, multumita elasticitatii sale superioare (pana la 300%), chiar si la temperaturi extreme (de la -20°C la 80°C).

Vopsea lavabila de exterior KRAFT 4 Seasons Elastic

KRAFT 4 Seasons Elastic are o rezistenta imbunatatita la poluare datorita compozitiei cu cuart, la substante alcaline si la alti factori externi speciali (chimici, saruri, etc). Se comporta ca o vopsea rece pe timpul verii datorita nanotehnologiei inovatoare, pe baza de microsfere izolatoare termic. Reduce astfel temperatura suprafetei, ofera protectie la contractiile suprafetei, reduce costurile de energie cu racirea suprafetei.

Citeste FISA TEHNICA KRAFT 4 Seasons Elastic >>

Vopsea lavabila de exterior KRAFT 4 Seasons Elastic

Ce beneficii iti aduce KRAFT 4 Seasons Elastic?

  • Ofera termoizolatie, impermeabilitate si un grad ridicat de reflexie.
  • Etanseizeaza si izoleaza, oferind avantajul de a economisi energie.
  • Datorita filtrelor impotriva radiatiilor ultraviolete din structura sa ofera protectie de lunga durata, rezistenta excelenta la radiatiile solare (UV) si poluarea din atmosfera, ramane flexibila fara sa se exfolieze.
  • Capacitatea sa de a preveni generarea mucegaiului si depozitarea agentilor poluanti pe suprafata ei are ca rezultat auto-curatarea la fiecare ploaie puternica.
  • Reflexie solara ridicata.
  • Emisivitate infrarosii ridicata.
  • Index mare al reflexiei solare.
  • Poate fi colorat in sistemul KRAFT Ambiance Color rezultand culori cu rezistenta la decolorare si UV performante.

KRAFT 4 Seasons Elastic este disponibila online pe Adrenco.ro, cu livrare in zonele Bucuresti si Ilfov si transport GRATUIT pentru comenzi cu valori de minim 400 lei. Pentru detalii, click << AICI >>