Noutati Adrenco.ro: DEKO PROFESSIONAL Protectia Completa, OSKAR Pro Expert Opac, APLA InPrime Opac

Te invit sa faci cunostinta cu produsele cel mai recent listate pe rafturile virtuale ale magazinului online Adrenco.ro, despre care sper ca iti vor fi de un real folos in viitoarele tale proiecte Home & Deco. Totodata, iti reamintesc si faptul ca Adrenco.ro livreaza toate aceste produse direct la tine acasa, in zonele Bucuresti si Ilfov, fara taxe suplimentare de transport pentru comenzi de minim 400 lei.

Asadar, recomandarile de astazi sunt urmatoarele:

Email alchidic DEKO PROFESSIONAL Protectia Completa 3-in-1 Antirugina

Este un email alchidic pe baza de rasini alchidice cu uscare oxidativa, pigmenti metalici si solventi organici, destinat suprafetelor interioare/exterioare din metal. Produsul se aplica direct pe rugina si indeplineste 3 functii simultan: inhibitor de coroziune, grund si email pentru protectie si decorare. Este comercializat in 2 variante: email cu aspect neted si cu aspect de lovitura de ciocan.

De ce este util DEKO PROFESSIONAL Protectia Completa 3-in-1 Antirugina? Pentru ca elimina costurile de manopera pentru indepartarea ruginii si aplicarea grundului (in cazul in care exista bucati de rugina desprinse de suprafata se recomanda inlaturarea lor cu peria de sarma). Are o putere mare de acoperire, o rezistenta ridicata la factorii atmosferici si se aplica cu usurinta.

De retinut faptul ca, acest material se utilizeaza in sistem cu diluantul DEKO PROFESSIONAL D5105, un produs creat special pentru a regla vascozitatea acestui tip de vopsea.

Afla mai multe despre acest produs << AICI >> 

 

email-alchidic-deko-protectia-completa-3-in-1-adrenco

 

 Vopsea lavabila de interior OSKAR PRO EXPERT OPAC

 

Aceasta vopsea este un „new-entry” in portofoliul producatorului DEUTEK si este o vopsea alba pe baza de dispersie, cu consistenta cremoasa, utilizata pentru zugraveli interioare rezistente la spalare. Se prezinta ca un lichid semiviscos, omogen, de culoare alba care se poate pigmenta la cerere cu pigmenti Deutek.

OSKAR PRO EXPERT OPAC prezinta siguranta in exploatare: este usor de pus in opera; utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleduri de ipsos inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe  vopsitorii vechi rezistente.

Elemente caracteristice principale: aderenta  deosebita la suport, buna putere de acoperire, se usuca fara adaosuri si fara pete. Pelicula de OSKAR PRO EXPERT OPAC  este continua, uniforma, mata, umple foarte bine porii, este permeabila la vapori de apa.

Vrei sa afli mai multe despre ea? Click << AICI >> 

 

vopsea-lavabila-oskar-pro-expert-opac-adrenco

 

 Amorsa APLA InPrime Opac

 

Inca un produs recent aparut, de data aceasta in portofoliul FABRYO CORPORATION, este amorsa opaca de interior APLA InPrime.

Amorsa APLA InPrime Opac este o amorsa pe baza de copolimeri sintetici in dispersie apoasa, materilale de umplutura, aditivi, etc. Consolideaza suportul pentru finisare, confera aspect uniform vopselei, reduce consumul de material de finisare (vopsea), mareste aderenta vopselei la suport si formeaza bariera la saruri.

Amorsarea la interior, a peretilor si tavanelor din ciment, mortar, beton, gips-carton, pereti tencuiti si alte suprafete minerale, in vederea cresterii aderentei peliculelor ulterioare de vopsea lavabila. Amorsa creeaza un film suficient de opac pentru finalizarea acoperirii cu doar un strat de vopsea lavabila!

 

amorsa-opaca-apla-inprime-adrenco

 Descopera mai multe despre acest produs << AICI >>

Acestea au fost recomandarile mele de astazi, in materie de materiale pentru finisaje in constructii. Pana la o viitoare transa de produse/recomandari/sugestii, iti doresc vreme frumoasa si spor la lucru!

Cu drag,
Alina M.
Admin Adrenco.ro