TEST: Cat de bine vezi culorile? - Adrenco Blog

TEST: Cat de bine vezi culorile?

Sa presupunem ca stii sa faci diferenta intre culorile de baza, gen rosu, galben sau albastru. Bun! Dar ce se intampla atunci cand ai de ales dintr-un intreg sir de de nuante de mov, de exemplu, care seamana extrem de bine intre ele? Testul online Kolor iti cere sa faci exact acest lucru cu scopul de a vedea cat de bine poti identifica culorile dintr-un grup de nuante similare, iar totul se intampla contratimp!

TEST: Cat de bine vezi culorile? - Adrenco Blog

La inceput, quizul pare unul destul de simplu: trebuie sa potrivesti o nuanta data cu una dintr-un grup de numai patru culori. Insa, pe masura ce timpul trece, jocul se complica si numarul de culori dintre care trebuie sa alegi se mareste.

TEST: Cat de bine vezi culorile? - Adrenco Blog

Testul este extrem de amuzant, dar si interesant in acelasi timp pentru ca dovedeste faptul ca… culoarea se afla “in ochiul privitorului”. Lucru de care trebuie sa tii seama atunci cand esti nevoit(a) sa-ti alegi nuanta potrivita din paletarul de culori de vopsea lavabila, de exemplu, inainte sa-ti renovezi casa…

La o simpla incercare, scorul nostru a fost de 586 de puncte si se pare ca majoritatea persoanelor care fac acest test obtin scoruri intre 500 si 600 de puncte.

Tu cat de bine crezi ca vezi culorile?

Fa-ti testul AICI si spune-ne ce scor ai obtinut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.