Confidentialitate

SC Adrenco Design SRL-D este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 0021406 / 2014.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Adrenco Design SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatorii website-ului Adrenco.ro.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea clientilor privind situatia contului lor de pe Adrenco.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, telefon/fax, adresa de domiciliu/resedinta, adresa de e-mail, adresa de livrare.

Atunci cand un utilizator isi creeaza un cont pe Adrenco.ro, va primi comunicari comerciale din partea Adrenco Design SRL-D doar in masura in care acesta si-a dat acordul in acest sens, selectand optiunea corespunzatoare, in momentul inregistrarii pe website.

Completarea de catre utilizatori a formularelor pe website echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Adrenco.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre Adrenco Design SRL-D si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Adrenco Design SRL-D.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor.

In cazul in care clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre Adrenco.ro si exista comenzi in derulare, comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii comenzii, iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

Adrenco Design SRL-D nu solicita utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Adrenco Design SRL-D pentru niciun fel de prejudiciu. 

Adrenco Design SRL-D nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: [email protected]