Despre noi

9-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stii-despre-vopsea-2

Despre Adrenco.ro, magazinul tau de materiale si finisaje in constructii

Adrenco.ro este un magazin online cu livrare la domiciliu ce comercializeaza o gama variata de produse din categoria finisaje in constructii – tencuiala decorativa, vopsea lavabila de interior si exterior, finisaje decorative, lacuri, gleturi, adezivi, sape si mortare, cu preturi atractive si livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov. Adrenco.ro se adreseaza persoanelor care doresc sa-si renoveze sau sa isi construiasca locuinta, precum si companiilor care activeaza in domeniul constructiilor si se afla in cautarea unui furnizor de incredere pentru procurarea materialelor necesare implementarii proiectelor.

Ce iti ofera magazinul online Adrenco.ro? Produse la cel mai bun raport calitate-pret, ale celor mai cunoscute marci din domeniu, ce se incadreaza in categoriile: tencuiala decorativa, finisaje decorative, vopsea lavabila de interior, vopsea lavabila de exterior, amorsa, lac pentru lemngrund, email, adeziv, glet, chit de rosturi, pasta de imbinare, tencuieli, sapa, mortar, polistiren si accesorii termosistem.

Adrenco.ro s-a nascut din entuziasmul unei echipe tinere, dar cu o experienta relevanta in domeniu, in primul rand din dorinta de a oferi cele mai potrivite materiale si solutii de amenajari interioare si exterioare tuturor celor ce isi doresc o locuinta care sa le reflecte personalitatea si in care sa se simta cu adevarat confortabil. Echipa Adrenco.ro iti poate oferi consultanta ori de cate ori este nevoie in alegerea produselor care se potrivesc gusturilor si nevoilor tale, mai ales atunci cand totul trebuie sa se incadreze intr-un buget prestabilit!

Pe langa produsele comercializate si servicile de consultanta specializata, Adrenco.ro iti pune la dispozitie Calculatorul de Costuri, o aplicatie online gratuita care te va ajuta sa-ti calculezi bugetul ce urmeaza a fi alocat materialelor necesare amenajarii locuintei tale cu o precizie cat mai apropiata de realitate!

Ce ne dorim? Ne dorim sa contribuim la implementarea cu succes a proiectelor tale si ne-am propus sa facem cat mai bine acest lucru dezvoltandu-ne continuu serviciile si solutiile atat online, cat si offline pentru ca in final tu, clientul nostru, sa ai numai de castigat!

Pentru orice informatii sau detalii, te invitam sa iei legatura cu noi folosind datele inscrise in sectiunea CONTACT

Te asteptam!