Termeni si conditii

 

DEFINIREA TERMENILOR

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni vor avea - daca din context nu rezulta altfel - intelesurile specificate mai jos:

Adrenco.ro: reprezinta website-ul care se afla la adresa www.adrenco.ro, detinut de compania ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii si poate achizitiona serviciile si produsele oferite de magazinul online.

Utilizator: reprezinta persoana care acceseaza website-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si conditiile prezentului website, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

Utilizare abuziva: reprezinta utilizarea website-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si a legislatiei in vigoare, sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Adrenco.ro.

 

CONTINUTUL WEBSITE-ULUI

Informatiile publicate pe Adrenco.ro sunt informatii de interes general despre magazinul online, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, cat si alte informatii considerate de ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL ca fiind de interes pentru utilizatori.

Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor de regula, in mod gratuit. ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe website ce vor fi oferite contra cost utilizatorilor.

Adrenco Design Solutions SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra website-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Adrenco Design Solutions SRL, prevazute de legislatia in vigoare.

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze website-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

 

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Raspunderea pentru continutul website-ului. ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe website, care nu se datoreaza culpei sale.

In cazul unor eventuale erori de sistem in urma carora pretul este modificat in mod evident comanda va fi anulata, iar clientii informati telefonic sau prin e-mail asupra acestui fapt.

Caracteristicile produselor prezentate pe website sunt preluate si puse la dispozitie de producatori si/sau furnizori, iar ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Preturile produselor de pe acest website sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe website sunt valabile in perioada de timp mentionata  sau, in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest website sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului, reprezentantul ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau aspectului, fara notificare prealabila de catre producatori.

ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe website.

Orice problema cauzata de produsele si/sau serviciile prezentate pe website se va solutiona pe cale amiabila in termen de 10 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

 

LIMITAREA RASPUNDERII ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL

ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii website-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe website.