Livrare

Adrenco.ro este un magazin online cu livrare la domiciliu ce comercializeaza o gama variata de produse din categoria finisaje in constructii. Livrarea comenzilor se efectueaza in locatia mentionata de dvs. in termen de cel putin 24-48 de ore de la confirmarea acesteia de catre un reprezentant Adrenco.ro, dupa cum urmeaza:

 

BUCURESTI SI ILFOV

 • Livrarile in Bucuresti si Jud. Ilfov se efectueaza cu transportul propriu Adrenco.ro. Termen de livrare: minim 24-48 ore.
 • Transport GRATUIT in Bucuresti si Jud. Ilfov pentru o comanda cu o valoare minima de 400 de lei. 
 • Taxa de transport 20 de lei in Bucuresti si Jud. Ilfov pentru o comanda cu o valoare sub 400 de lei. 

 

NATIONAL

 • Livrarile pe teritoriul Romaniei - cu exceptia zonelor Bucuresti si Jud. Ilfov - se efectueaza prin curier. Termen de livrare: minim 3-5 zile lucratoarePentru livrarile nationale, Adrenco.ro colaboreaza cu compania de curierat DRAGON STAR.
 • ATENTIE! Livrarile prin intermediul serviciilor de curierat sunt valabile NUMAI in cazul produselor ambalate in cutii metalice. De asemenea, pentru comenzile livrate prin curier metodele de plata disponibile sunt: PLATA ONLINE CU CARDUL sau PLATA PRIN ORDIN DE PLATA/TRANSFER BANCAR.
 • Taxa de curier se calculeaza in functie de greutatea coletului, in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat. Aceasta taxa se calculeaza incepand de la 12 lei pentru primul kilogram si se continua cu 1 leu / kg pana la greutatea efectiva a coletului. De exemplu, la o greutate a coletului de 25 kg, taxa de curierat se calculeaza astfel: 12 + 24 x 1 = 36 lei.
 • Lista cu localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat DRAGON STAR poate fi consultata AICI >>
 • Pentru localitatile care NU se afla in aria de acoperire a curierului, la taxa pe greutate a coletului se va adauga o taxa pe kilometrii aditionali fata de cel mai apropiat punct de lucru DRAGON STAR. Luand in considerare acest lucru, va rugam sa verificati costul final al transportului produselor pana in localitatea dvs. de destinatie cu un reprezentant Adrenco.ro la numarul de telefon 0786.999.666 sau pe e-mail la adresa [email protected]. Va multumim!

 

Produsele se afla in ambalajul original si sigilat al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana in momentul livrarii catre dvs. Va rugam ca la primirea materialelor sa va asigurati ca:

 • este posibil accesul masinii de transport pana la locatie;
 • dispuneti de suport personal la descarcarea materialelor din masina de transport si pana la locul in care doriti sa le depozitati;
 • ati verificat ca materialele primite sunt in conformitate cu comanda dvs. (reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare).

Va multumim pentru intelegere!

 

PROGRAM

Procesarea si livrarea comenzilor inregistrate in magazinul nostru online se desfasoara dupa urmatorul program:

 • Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Comenzile preluate in ziua de vineri dupa ora 12:00 vor fi procesate si, respectiv, livrate incepand cu ziua de luni a urmatoarei saptamani. 

DE RETINUT!

 • NU se efectueaza ridicari de produse de la sediul Adrenco Design SRL-D. Comenzile se preiau fie telefonic, fie online si se livreaza direct in locatia mentionata de dvs. 
 • Adrenco Design SRL-D isi rezerva dreptul de a solicita plata produselor in avans, in special pentru produsele asupra carora se intervine la cererea clientului (de exemplu: "tencuiala decorativa colorata" sau “vopsea lavabila colorata”). De asemenea, inaintea plasarii unei comenzi de produse personalizate la comanda, va rugam sa luati in considerare faptul ca in cazul acestui tip de produse, nu este disponibila optiunea de retur.
 • In zilele desemnate ca fiind sarbatori legale, Adrenco Design SRL-D va publica un program special de livrari si lucru cu publicul.
 • Costul transportului produselor care necesita descarcarea cu autoutilitara speciala se stabileste in functie de greutatea produselor, distanta parcursa de autoutilitara si de costul autorizatiilor emise de primarii pentru zona descarcarii. 

 

LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU LIVRARE

Adrenco Design SRL-D isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. De asemenea, Adrenco Design SRL-D isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.