Metode de plata

 

PLATA IN NUMERAR LA LIVRARE

Plata in numerar se face in lei, integral, catre comisionarul care efectueaza livrarea. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. ‚Äč

 

PLATA PRIN ORDIN DE PLATA

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Adrenco Design Solutions SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un reprezentant Adrenco.ro. Livrarea produselor se efectueaza dupa confirmarea platii, in contul mentionat mai jos sau in factura proforma emisa.

  • SC ADRENCO DESIGN SOLUTIONS SRL
  • Cont (lei): RO11 INGB 0000 9999 0422 4093, deschis la ING Bank Romania, sucursala NVA - Bucuresti
  • CUI: RO 32980344

 

PLATA ONLINE CU CARDUL

ATENTIE! Aceasta metoda de plata este momentan indisponibila! 

Produsele achizitionate in cadrul magazinului Adrenco.ro pot fi achitate cu cardul de credit/debit prin intermediul serviciului de plata online NETOPIA mobilPay.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard – Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro – se utilizeaza sistemul 3-D Secure elaborat de aceste organizatii, ce asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum cele efectuate la bancomat sau fizic, prin POS, direct la comerciant. 3-D Secure stocheaza datele dvs. direct in sistemele Visa si MasterCard si reprezinta un sistem de autentificare a identitatii posesorului de card in mediul virtual.

DE RETINUT!

  • Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Adrenco.ro foloseste NETOPIA mobilPay. Informatiile dvs. nu sunt stocate pe serverele Adrenco.ro. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dvs., iar ei ofera o garantie totala.
  • Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dvs., in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).
  • Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dvs.(in functie de card, acestea pot lipsi). 
  • Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs.
  • Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 

Cum se efectueaza plata online cu cardul?

Dupa alegerea produselor dorite si plasarea acestora in cosul de cumparaturi, accesati butonul COMANDA pentru finalizarea cumparaturilor. In modulul de comanda online, dupa completarea formularului cu datele personale si cele de livrare, selectati modalitatea de plata Credit Card / Debit Card MobilPay, apoi click pe butonul CONFIRMARE COMANDA.

Veti fi redirectionat automat catre interfata securizata de plata online cu cardul NETOPIA mobilPay, unde va trebui sa introduceti informatiile legate de cardul dvs. solicitate in formularul afisat. La final, click pe butonul Platesc in siguranta pentru finalizarea platii si, respectiv, a comenzii.

ATENTIE! In cazul produselor realizate la comanda (ex. “vopsea lavabila colorata”, “tencuiala decorativa colorata”) diferenta reprezentata de costurile de colorare se va factura si, respectiv, achita separat in numerar la livrare.

Pentru mai multe detalii privind plata online cu cardul de credit/debit, va invitam sa accesati pagina NETOPIA mobilPay.

 

ATENTIE! In cazul produselor realizate la comanda (ex. “vopsea lavabila colorata”, “tencuiala decorativa colorata”) diferenta reprezentata de costurile de colorare se va factura si, respectiv, achita separat in numerar la livrare.

 

LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PLATA

Adrenco Design Solutions SRL isi rezerva dreptul de a solicita plata produselor in avans, in special pentru produsele realizate la comanda (de exemplu: "tencuiala decorativa colorata" sau “vopsea lavabila colorata”).

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, iar dovada platii trebuie trimisa catre Adrenco Design Solutions SRL la adresa de e-mail contact@adrenco.ro. Livrarea propriu-zisa a produselor va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Adrenco Design Solutions SRL.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.