Returnare Produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta lacumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la intrarea in posesie fizica a produsului, sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Daca intampinati probleme cu un anumit produs, iar aceasta nu a fost solutionata de catre Departamentul Tehnic sau Departamentul Vanzari, aveti dreptul de a returna produsul respective, conform. Primul pas este acela de a completa formularul Returnari pe care il regasiti mai jos.

Formularul trebuie completat in intregime, iar ulterior veti primi un raspuns prin e-mail, in termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Produsele trebuie returnate in ambalajul original sau echivalent. Nu vom primi retur produse cu ambalajul deteriorat. Va rugam sa utilizati o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul transportului. Produsele realizate la comanda (de exemplu: "tencuiala decorativa colorata" sau “vopsea lavabila colorata”) nu sunt returnabile.

Cheluielile de returnare si/sau comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.

Politica de returnare a produselor, conform Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014, se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Informatii Comanda

Informatii Produs & Motivul Returnari

* Motivul Returnari:

Produsul este Deschis:

Defecte sau alte Detalii:

Introdu codul in casuta urmatoare:


Am citit si acceptat Termeni si conditii